Victoria »Victoria Justice

Victoria Justice 0.002

6. may 2014 at 20:31 | © I cz-nick-cz I Bravis
Mám tu animace z Live Chatu,Victorie a Greggem,který byl sní na MVT premiéře "Eye Candy"
Teď,affs se omlouvám ze neaktivitu ale věřte já vás navštěvuju,akorát nekomentuji. Poslední dobou,
nejsem moc aktivní jak kůli novinkám (které samozdřejmě,nejsou) ale v mém "životě" je to teď komplikovaný.
Tenhle týden musím "skonstruovat" prezentaci -_- Doufám že mé affska ke mě budou trochu hodnější.
Ve čtvrtek kdy máme volno,se pokusím trochu zamyslet co bych sem přidala,trochu přidat něco do galerie
a hlavně oběhnout affska! Slubuju :X

Victorious 0.002

27. april 2014 at 15:20 | © I cz-nick-cz I Bravis
Jako poslední věc tu mám tuhle animaci,je to díl kdy se Andree zamiluje do Jade, a
Tori mu pomáhá se "odmilovat" nejprve se převlékne za Jade ale to nepomůže tak složí písničku ..
kdo by měl zájem se na něj juknout tak HERE. Tahle animace je z "nepovedené" scény :D

Victoria Justice Partners with Tiny Prints for Graduation

27. april 2014 at 11:40 | © I cz-nick-cz I Bravis
Victoria začala spolupracovat s Tiny Prints,a navrhla vlastní kolekci na maturitní pozvánky.
Kolekce vypadá úžasně,jestli i vy máte zájem se kouknout na její kolekci tak ZDE

"Jsme nadšeni,můžeme exkluzivně představit kolekci herečky,modelky a herečky Victoriie
Justice.Díky trendů odvážně metalické a zářivé zvířecí vzory,tato exkluzivní kolekce má
stylový stojen na maturitních papírnictví"

Victoria Justice 0.002

26. april 2014 at 11:16 | © I cz-nick-cz I Bravis
Moc novinek není,tak jsem našla tuhle animaci,je tam panenka Tori a Avan.
Tahle animka mě dostala :D LOL! :D

Victoria Justice 0.001

24. april 2014 at 15:11 | © I cz-nick-cz I Bravis
Nevím přesně co to Victoria pije,ale vypadá to zajmavě! Je tam se svojí stylistkou,
a odle její ho obličeje to nebylo nic moc dobrého k pití :D


Victorious 0.001

23. april 2014 at 15:56 | © I cz-nick-cz I Bravis
Protože nejsou novinky,tak tady je animace z Aprilského speciálu Victorious! :)
To mě vždycky dostane,on mluví na Tori a Andree mu odpoví :D

Filmography

13. april 2014 at 11:05 | © I cz-nick-cz I Bravis
Movies
2005 - Mary
2005 - When Do We Eat?
2005 - Silver Bells
2006 - The Garden
2006 - Unknown
2009 - The Kings of Appletown
2009 - Spectacular!
2010 - The Boy Who Cried Werewolf
2012 - Fun Size
2012 - The First Time
2013 - Noami&Ely's No Kiss List

TV Shows
2003 - Gilmore Girls
2005 - The Suite Life of Zack and Cody
2006 - Everwood
2005 - Zoey 101
2009 - True Jackson, VP
2009 - The Naked Brothers Band
2009 - iCarly
2009 - The Troop
2009 - BrainSurge
2010 - The Penguins of Madagascar
2010 - Victorious
2011 - Victorious & iCarly Crosoover
2012 - Figure it Out
2013 - Big Time Rush
2013 - The Show With Vinny
2013 - Eye Candy

Mothers Are Warriors

12. april 2014 at 22:34 | © I cz-nick-cz I Bravis
Konečně jsem zasedla k Netbooku,byla jsem na chatě,kde jsme objevila nádherné místečko v lese
takže jsem tam se sluchátky přemýšlela co nového na blog :3 Vymyslela jsem že ještě doplním pár věcí
o Victorii jako Filmografii a něco o její rodině! A že když nebudou novinky tak budu přidávat fakta,
písničky,fotky,informace a animace :) Jinak vám všem moc děkuji za tak krásnou návštěvnost!
Mámi jsou bojovnice!
Tento příspěvek je součástí "Global Moms Relay",pokaždé když budete sdílek tento příspěvek,
Johnson&Johnson darovat 1 dolar až do 250 tisíc dolarů,na "Global Moms Relay".Na zlepšení
pohody a zdraví,dětí a maminek na celém světě MAMA Shot@Life a Girl Up.Sjeďte dolů a dozvíte se víc.

List songs

10. april 2014 at 16:22 | © I cz-nick-cz I Bravis
12. Crazy
18. Girl Up
20. Gold
29. Shake

Toto je moje práce,takže kopíruj jen se zdrojem!

Vote for Victoria!

9. april 2014 at 15:00 | © I cz-nick-cz I Bravis

"Selena Gomez,Bruno Mars,Demi Lovato ..... všichni
jsme blázni do Latinské Superstár,a teď je čas pro vás hlasovat pro svého oblíbence,
Pouze váše hlasy budou udržovat vašeho idola v soutěži!"
Victoria je "přihlášená" do Latina Superstar,je to skvělé ale jak jste četly udrží je tam
jen naše hlasy! Soutěže se také účastní: Adrienne Bailon,Alexa PenaVega,Bella Thorne,
Bruno Mars,Carlos PenaVega,Christina Aguilera,Daniella Monet,Demi Lovato,Jessica Sanchez,
Marc Anthony,P9,Pitbull,Rickey Martin,Selena Gomez,Tyler Posey a Victoria Justice!Hlasujete
vlastně pro vaše miláčky kteří jsou ve dvojici s hvězdou!Takže hlasujte!

VOTE FOR VICTORIA

 
 

Advertisement